Welcome

to the Malangkuçeçwara School of Economics (MCE). It is the first college with a beautiful garden and park in Malang. Our college was established in 1971 and after almost 40 years of proud achievement, it still leads in innovation and quality.

We recognize that students learn in many ways, from formal teaching settings, a formal practices in laboratories, researching in library, and also from students’ associates and activities that are available to members of the college community. Our vision is to develop global and quality graduates who are experts in fields the finance and accounting. Moreover, we are looking to create the future’s leaders: mature, attractive individuals who will contribute to society.

I invite you to explore the beautiful environment of MCE. I also encourage you to take time enjoy our website, which will introduce you to our world. Within our website you will find academic matters, our online library, student services, student’s associates, facilities, undergraduate and postgraduate courses, an alumni database, and many other details.

Enjoy your online visit to the Malangkuçeçwara School of Economics.

Drs. Bunyamin, MM, Ph.D
President

Gambaran Umum Kampus STIE MCE (d/h ABM)

Sebagai salah satu kampus tertua di kota Malang. ABM-STIE MALANGKUCECWARA telah berhasil meluluskan 25.000 lebih sarjana ekonomi yang telah berhasil menempati posisi-posisi penting di bank-bank dan perusahaan-perusahaan besar di Indonesia seperti Bank Indonesia, Bank BCA, Bank Danamon, BAnk Mandiri, Bank BNI 46, Bank BRI, Bank Syariah Mandiri, Bank Muamalat Indonesia, Bank Sinarmas, Bank CMB Niaga.

ABM-STIE MALANGKUCECWARA selama 39 tahun lebih telah menjadi panutan bagi kampus-kampus lainnya di Jawa Timur. Apalagi dengan diterimanya Akreditasi A dan ISO 9001 yang membuktikan bahwa ABM-STIE MALANG KUCECWARA sebagai perguruan tinggi dengan prestasi terbaik di antara kampus-kampus unggulan lainnya.

Dibangun dengan konsep Green Campus. ABM-STIE MALANGKUCECWARA menjadi satu-satunya kampus di Indonesia yang menawarkan suasana belajar yang nyaman di tengah bentangan taman yang asri, teduh dan segar.

100% Wifi Covered Area

Sebagai pelopor pemakaian WIFI di seluruh Area kampus. Kenyamanan luar biasa di SBM-STIE MALANGKUCECWARA juga semakin lengkap dengan fasilitas WIFI Internet berkecepatan tinggi bagi seluruh Mahasiswa ABM-STIE MALANGKUCECWARA. Sehingga memungkinkan para mahasiswanya untuk mendownload informasi-informasi penting yang mereka butuhkan dari perpustakaan digital terlengkap di Indonesia yang berada di pusat pengolahan data dan informasi kampus ABM-STIE MALANGKUCECWARA.

Print This Page